Soha véget nem érő, avagy ahogy a történet elkezdődött

Kik alkották meg a Contigot?

Egy töretlenül szenvedélyes innovátor csapat.

Nézzünk szembe a tényekkel, naponta újabb és újabb kihívásokkal kell megküzdenünk, de a kedvenc kávéd vagy teád elfogyasztása, vagy egy “életmentő” korty víz a villamoson – esetleg a túra közben –, nem kell hogy közéjük tartozzon! Mindannyian ismerjük az érzést, mikor a kávénk az ingünkre csöppen, vagy nagy rohanásban nincs két kezed, hogy tölts magadnak egy meleg teát útban a munkába.

A Contigo csapata szereti a kihívásokat, ezért nekiálltunk kidolgozni egy környezetbarát megoldást, ami pont a napi bosszúságoktól kímél meg. És amint felfedeztünk egy új megoldást máris újabb és újabb innováción törtük a fejünket.

Úton a szabadalmak felé

AUTOSEAL technológiaA kitartó munkának köszönhetően a Contigo márka a világ egyik vezető fejlesztője a termoszok, vizes palackok és gyermekkulacsok területén. Közös sikerünk a szabadalmaztatott AUTOSEAL® technológia, mely akár minden egyes korty között cseppmenetes zárást biztosít. S bár eredetileg a termoszok kényelmes kezelhetőségére és zárására fejlesztettük ki ezt a technológiát, azóta azonban a vizes palackok/kulacsok és gyermekkulacsok is széles körben ezzel a megoldással kerülnek forgalomba. A szabadalmaztatott AUTOSEAL® mára az USA No. 1 Értékesítési eredményével büszkélkedhet a termoszok közt.

 

AUTOSPOUT technológia

A Contigo formatervezői csapata a változó vásárlói igényekre szabott megoldásként szabadalmaztatta az AUTOSPOUT® technológiát. Sosem volt még ilyen könnyű hidratáltnak maradni nap közben. Az AUTOSPOUT® technológiával ellátott  kulacsok és vizespalackok  egyedi felugró fejüknek köszönhetően, mostantól elég egy kéz a kezeléséhez, miközben te továbbra is az aktuális feladatodra összpontosíthatsz!  Az AUTOSPOUT® technológiát megtalálod a gyermekeknek szánt termékeink közt éppúgy, mint a felnőttek palackjai közt.

#azencontigom

Az amerikai formatervezésű termékcsalád pedig már Magyarországra is megérkezett. Válaszd ki a számodra megfelelő termoszt, kulacsot, vagy akár a gyermeked számára megfelelő gyermekkulacsot. Contigo – mindig veled.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük