Mi az az Autospout Chug?

Ha már ismered az Autospout Ashland termékeinket, akkor találkoztál már a Press to Refresh™ – azaz az “egy gombnyomás a felfrissülés” – kialakítással is. Ez a kialakítás lehetővé tette, hogy egy kézzel kezelve is hidratált legyél. A felugró ivófejnek köszönhetően pedig sem kell hátra dönteni a fejed, hogy inni tudj a kulacsból. Ez az, amiért az Autospout Ashland kulacsok világszerte népszerűek.

A nemzetközi Contigo csapat mérnökök és designerek bevonásával egy újabb innovatív fejlesztésbe kezdett, hogy az AUTOSPOUT® technológia (az egykezes használat, az ivófej védelme a szennyeződésektől, továbbá a cseppmentes zárás) még szélesebb felhasználói igényt tudjon kielégíteni. Így alkották meg a szélesebb ivófejjel rendelkező legújabb Autospout terméket. Örömmel mutatjuk be Neked – már Magyarországon is – az Autospout Chug kulacsot.

 Milyen az Autospout Chug innovatív fedele?

Az Autospout Chug a fedél új kialakításának köszönhetően több vizet enged inni rövidebb idő alatt. A vizespalackod teteje egy gombnyomásra nyílik. Hasonlóan az Ashland kulacsokhoz az Autospout gomb megnyomásával az ivófej védelmét ellátó fedél egyszerűen felnyílik és Te máris nagyokat kortyolhatsz a szélesebb ivófejnek köszönhetően, vagy egyszerűen csak “csorgathatod”, ha neked úgy tetszik. Mindezt továbbra is egy kézzel megteheted. Ha végeztél, csak nyomd az ivófejet a fedél alá, és máris cseppmenetesen visszazártad az új Chug kulacsod.

Miért hoztuk létre az Autospout Chug fedelet?

A válasz egyszerű: mert a vásárlóink ezt kérték. Nemzetközi kutatás alapján a fogyasztók 36%-a csavaros kupakot használ a hideg italok számára, 21% pedig egy felpattintós szájú vizes palackot használ. Ugyanakkor a fogyasztók az utazásaik során előnyben részesítik a környezetbarát kulacsok használatát, valamint inkább egymásnak is kölcsönadva közösen isznak egy-egy kulacsból csökkentve ezzel a hulladék mértékét.

Ezeket az adatokat összesítve döntött úgy a Contigo, hogy a fogyasztók számára megalkotja a saját igényeikre szabott kulacsfedelet. Látva, hogy korábbi fejlesztéseik is elnyerték az emberek tetszését, a Chug az előző Contigo kulacsok sajátosságait is magában hordozza. Így nemcsak a sokak által elvárt szélesebb ivófej, de a cseppmentes zárás és a biztonságos hordozhatósága miatt is könnyen illeszkedik életünk bármely területéhez.

Mitől fogom szeretni az új Autospout Chug kulacsokat?

Ha az alábbi felsorolásból akár csak egy is igaz rád, akkor kétségtelenül szeretni fogod az új Contigo Chug kulacsot:

  • Szeretnél egyszerre több folyadékot inni ráadásul inkább a szélesebb szájú palackokat részesíted előnyben a szívószálasakkal szemben.
  • Egy edzőtermi kulacsot keresel, ráadásul az sem hátrány ha két széria közt a pihenőidőben gyorsan és egyszerűen tudsz hidratálni.
  • Egy elfoglalt üzletember vagy, aki szeret az asztalán tartani egy kis folyadék-utánpótlást, de félsz hogy eláztatja a fontos irataidat egy hagyományos kulacs, még akkor is ha már bezártad.

Vagy egyszerűen csak egy igazán minőségi kulacsot keresel ami cseppmentesen zár, akkor az Autospout Chug kulacs álmaid vizespalackja lehet.

Készen állsz a következő kortyra? Akkor nézz körül aktuális kínálatunkban és válassz egyet az Autospout Chug kulacsaink közül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük