Fizetés és szállítás

Fizetési feltételek

Áruházunkban az alábbi fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 1. Előre utalás (ebben az esetben a megrendelés feldolgozása a pontos összeg beérkezése után kezdődik, amiről e-mailben értesítünk)
  Az összeget, kérjük, az alábbi bankszámlára utald:

  • Név: Johanis Bt.
   Számlavezető bank: Magnet Bank
   Számlaszám: 16200223-10055472-00000000
   A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítóját.
 2. Bankkártya vagy Barion egyenleg
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 3. Utánvétel
  Utánvétel esetén a fizetendő összeget a futárszolgálat munkatársának (vagy ha postára kérted a csomagot, akkor a postai alkalmazottnak) kell kifizetni.

 

Szállítás

A csomagok kézbesítését és szállítását az MPL futárszolgálat végzi. Jelenleg csak Magyarország területére kérhető a kiszállítás. A szállítási díj a Pénztár oldalon kerül kiválasztásra, ott adódik hozzá a fizetendő összeghez. A szállítás díja továbbá a visszaigazoló e-mailben is megtalálható.

Szállítási módok

 1. Házhoz szállítás az MPL futárszolgálat segítségével az általad megadott címre (külföldi megrendelést jelenleg sajnos nem áll módunkban elfogadni).
 2. Szállítás a megrendeléskor megjegyzésben megadott Postapontra (Posta, Coop áruház, MOL benzinkút).

A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámra hivatkozva az [email protected] e-mail címen.

Szállítási díj

 

16 000 Ft alatt 16 001–18 999 Ft között 19 000 Ft felett
Házhoz szállítás 990 Ft 590 Ft ingyenes
Szállítás Postapontra 690 Ft ingyenes ingyenes
Utánvétel 1200 Ft 890 Ft ingyenes

19 000 Ft feletti megrendelésed esetén szállítási költséged minden esetben átvállaljuk. Sőt! Ha Postapontra rendeled csomagod, akkor már 16 000 Ft felett is ingyen szállítunk.

Kiszállítási idő

A rendelések feldolgozása többségében 24 órán belül megtörténik, megrendeléstől számított 2-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk rendelésed.  A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.