Fizetés és szállítás

Fizetési feltételek

Áruházunkban az alábbi fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 1. Előre utalással (ebben az esetben a megrendelés feldolgozása a pontos összeg beérkezése után kezdődik, amiről e-mailben értesítünk)
  Az összeget, kérjük, az alábbi bankszámlára utald:

  • Név: Johanis Bt.
   Számlavezető bank: Magnet Bank
   Számlaszám: 16200223-10055472-00000000
   A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítóját.
 2. Bankkártya vagy Barion egyenleg
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 3. Utánvétel
  Utánvétel esetén a fizetendő összeget a futárszolgálat munkatársának (vagy ha postára kérted a csomagot, akkor a postai alkalmazottnak) kell kifizetni.

 

Szállítás

A csomagok kézbesítését és szállítását az MPL futárszolgálat végzi. Jelenleg csak Magyarország területére kérhető a kiszállítás. A szállítási díj a Pénztár oldalon kerül kiválasztásra, ott adódik hozzá a fizetendő összeghez. A szállítás díja továbbá a visszaigazoló e-mailben is megtalálható.

Szállítási módok

 1. Házhoz szállítás az MPL futárszolgálat segítségével az általad megadott címre (külföldi megrendelést jelenleg sajnos nem áll módunkban elfogadni).
 2. Szállítás a megrendeléskor megjegyzésben megadott Postapontra (Coop áruház, MOL benzinkút).

A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámra hivatkozva az [email protected] e-mail címen.

Szállítási díj

16 000 Ft alatt 16 000 Ft felett
Házhoz szállítás 980 Ft ingyenes
Szállítás Postapontra 690 Ft ingyenes
Utánvétel 1200 Ft ingyenes

16 000 Ft feletti megrendelésed szállítási költségét átvállaljuk.

Kiszállítási idő

A rendelések feldolgozása többségében 24 órán belül megtörténik, megrendeléstől számított 2-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk rendelésed.  A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.