Fizetés és szállítás

Fizetési feltételek

Áruházunkban az alábbi fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 1. Előre utalás (ebben az esetben a megrendelés feldolgozása a pontos összeg beérkezése után kezdődik, amiről e-mailben értesítünk)
  Az összeget, kérjük, az alábbi bankszámlára utald:

  • Név: Johanis Bt.
   Számlavezető bank: Magnet Bank
   Számlaszám: 16200223-10055472-00000000
   A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítóját.
 2. Bankkártya vagy Barion egyenleg
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
  A bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 3. Utánvétel
  Utánvétel esetén a fizetendő összeget a futárszolgálat munkatársának (vagy ha postára kérted a csomagot, akkor a postai alkalmazottnak) kell kifizetni.

Szállítás

A csomagok kézbesítését és szállítását az MPL futárszolgálat végzi. Jelenleg csak Magyarország területére kérhető a kiszállítás. A szállítási díj a Pénztár oldalon kerül kiválasztásra, ott adódik hozzá a fizetendő összeghez. A szállítás díja továbbá a visszaigazoló e-mailben is megtalálható.

Szállítási módok

 1. Házhoz szállítás az MPL futárszolgálat segítségével az általad megadott címre (külföldi megrendelést jelenleg sajnos nem áll módunkban elfogadni).
 2. Szállítás a megrendeléskor megjegyzésben megadott PostaPontra (Posta, Coop áruház, MOL benzinkút).

A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámra hivatkozva az [email protected] e-mail címen.

Ingyen kiszállítjuk a csomagod!

Miután kiválasztottad a megrendelni kívánt termékeket, nincs más teendőd mint befejezni a megrendelést. Csomagodat, legyen szó egy termékről vagy többről, ingyen szállítjuk bármelyik PostaPontra. Mindemellett a háznál történő kézbesítés is mindössze 490 forint. Ha utánvétellel szeretnéd fizetni a rendelésed, annak van egy egyszeri 300 forintos díja.

Kiszállítási idő

A rendelések feldolgozása többségében 24 órán belül megtörténik, megrendeléstől számított 2-3 munkanap alatt házhoz szállítjuk rendelésed.  A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.