Technológia: így épül fel egy Contigo termosz, kulacs

AUTOSEAL® technológia

A szabadalmaztatott AUTOSEAL® technológia volt a Contigo termékek legelső bejegyzett innovációja.  A 100%-ban szivárgásmentes és kiömlést meggátló kialakítása teszi széleskörűen használhatóvá ezeket a termékeket. Használd akár autóban utazáskor, az irodában, vagy épp otthon. Fogd és vidd! Elég egy kéz a használatához: egyszerűen nyomd be a gombot az iváshoz, majd engedd fel és máris automatikusan elzáródik a nyílás.

Az AUTOSEAL® technológiát megtalálod a termoszok, kulacsok és vizespalackok, valamint a gyermekeknek szánt palackok közt is.

AUTOSEAL technológia
AUTOSPOUT technológia

AUTOSPOUT® technológia

Hidratáltnak maradni annyira egyszerű, mint megnyomni a mi AUTOSPOUT® technológiával szabadalmaztatott gombunkat. Úton, az edzőteremben vagy az iskolában vagy?

Az AUTOSPOUT® technológiával ellátott  kulacsok és vizespalackok  egyedi felugró fejüknek köszönhetően, mostantól elég egy kéz a kezeléséhez, miközben te továbbra is az aktuális feladatodra összpontosíthatsz!  Az AUTOSPOUT® technológiát megtalálod a gyermekeknek szánt termékeink közt éppúgy, mint a felnőttek palackjai közt.

SNAPSEAL™ technológia

A SNAPSEAL™ megoldás működését egyedi kialakítása teszi különlegessé. Nyomd meg a gombot felfelé, és máris könnyedén egy kézzel nyitható a termosz. Nyomd lefelé és azonnal cseppmentesen zárhatod a termoszt.

Az egyedi technológia kialakítása a 100%-ban cseppmentes ivás élményét nyújtja és kiömlésbiztos zárást biztosít. Sőt, még az italod is segít mindig a megfelelő hőmérsékleten tartani. A termoszaink, melyeket a SNAPSEAL™ technológiával láttunk el könnyebb tisztítást és hatékonyabb hőtartást biztosítanak.

SNAPSEAL technológia
TWISTSEAL technológia

TWISTSEAL™ technológia

Bár a TWISTSEAL™ megoldás az egyik legújabb fejlesztés, a megalkotásakor továbbra is ugyanazok a szempontok voltak a legfontosabbak: a termosz 100%-ban csepp- és szivárgásmentesen zárjon, valamint legyen egyszerű a használata.

A termoszod nyitásához csak tekerd el a fedelet, a nyílás már ivásra készen áll. A nyílás zárásához egyszerűen csak fordítsd vissza a fedelet. Zárt helyzetben az ivórészt eltakarja a fedél, ami nagyban elősegíti a nyílás tisztán tartását. Sőt, még az italod is segít mindig a megfelelő hőmérsékleten tartani.

Jelenlegi kínálatunkban a Glaze termosz szerepel TWISTSEAL™ technológiával ellátott fedővel. A termosz további előnye, hogy kerámia bevonattal láttunk el a belső falát, így a gyógyteák szerelmesein túl a fémallergiások is bátran használhatják. Kattints ide a termosz megrendeléséhez!