Navigation
Account
Sign in / Register

Addison kulacs 720 ml, BPA-mentes

Hogy a hidratáltság minden helyzetben biztosított legyen, vidd magaddal a Contigo Addison kulacsodat. Teljes mértékben szivárgás, és cseppmentes, mérete alapján pedig elegendő folyadékot tudsz magaddal vinni akár egy rövidebb túrára is. Részletek »

Elfogyott

Cikkszám: C_1000-0199 Kategória:

Vizeskulacs AUTOSPOUT® technológiával

A Contigo Addison kulacsa – köszönhetően a szabadalmaztatott AUTOSPOUT® technológiának – biztosítja használójának, hogy az ivás mostantól kezdve hihetetlenül egyszerű legyen. A kulacs oldalán nyomd meg a gombot, és már fel is nyitódott az ivórész, melynek tisztaságáról egy speciális védőkupak gondoskodik. Ha befejezted az ivást, csak nyomd vissza az ivórészt a kupak alá, és kész is.

Az Addison kulacsok használatához kulacsok használatához elég egy kéz is, a műanyag, melyből a kulacs készült, pedig teljes mértékben BPA-mentes, így a kioldódástól sem kell félned. Mind a kulacs fedelét, mind pedig magát a kulacsot bátran moshatod mosogatógépben is.

A két ujjra mintázott fogantyúnak köszönhetően a kulacs szállítása is egyszerű, a gumi borítás pedig még kényelmessé is teszi azt.

További információk

Tömeg 205 g
Méretek 27 × 7.5 × 7.5 cm
Szín

Citron

Térfogat

720ml

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Addison kulacs 720 ml, BPA-mentes”

*