Navigation
Account
Sign in / Register

Ashland 40 oz BPA-mentes kulacs, 1200 ml

Az Ashland 40oz kulacs méretének köszönhetően hosszabb utak, túrák alkalmával is tökéletes társ. A palack erős, Tritan™ műanyagból készült, karabinerrel szerelt a biztos szállítás érdekében. Szagtalan, rozsda- és 100%-ban BPA-mentes. Könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is moshatod. Részletek »

Elfogyott

Cikkszám: C_1000-0459 Kategória:

Contigo Ashland 40oz  kulacs

A szabadalmaztatott AUTOSPOUT® technológiának köszönhetően mától elég egy kéz a kulacs használatához. Csak nyomd be a gombot és a kulacs ivófeje automatikusan kinyílik. Köszönhetően a kulacs nagy méretének, mostantól akár 1,2 liter folyadékot is magaddal vihetsz. A kulacs tökéletes társ sportoláshoz, túrázáshoz, de praktikus lehet a nyári hőségben, akár fizikai munka végzése közben is.

Nincsenek véletlenek, és hogy ezt biztosítsuk is, egy kiegészítő kis zárat is szereltünk a kulacs tetejére, mellyel megakadályozd hogy véletlenül megnyomódjon a gomb, és kiömöljön a palack tartalma. Az Ashland 40oz kulacs karabinerrel szerelt, mellyel könnyedén a táskádra vagy övedre akaszthatod.

A palack erős, Tritan™ műanyagból készült. Szagtalan, rozsda- és 100%-ban BPA-mentes, így nem kell félned, hogy bármilyen – a szervezetedre káros anyag – kioldódna a kulacs falából. A könnyed tisztításhoz csak csavard le a tetejét és akár mosogatógépben is moshatod.

További információk

Tömeg 300 g
Méretek 10 × 10 × 27 cm
Szín

Monaco

Térfogat

1200ml