Navigation
Account
Sign in / Register
Kosár “Purity üvegkulacs, 590 ml” a kosárba helyezve. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('#main-content').click(function(){ jQuery('.mini-cart').removeClass('active cart-active');}); jQuery('.mini-cart').hover(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('cart-active');}); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 6000);

Ashland Chill dupla falú acél kulacs, 590 ml

Az Ashland Chill tökéletes társ a rövidebb-hosszabb túrákhoz, a kis kupak az ivórész felett biztosítja a higiéniát, az AUTOSPOUT® technológiának köszönhetően pedig a kulacs akár egy kézzel kezelhető.

  Részletek »

Elfogyott

Cikkszám: C_1000-0554 Kategória:

A nagy melegben is hosszan hűsen tartja az italod: ez az Ashland Chill

A szabadalmaztatott AUTOSPOUT® technológiának köszönhetően elég egy kéz a kulacs használatához. Csak nyomd be az AUTOSPOUT® gombot, és a kulacs ivófeje automatikusan kinyílik, és már ihat is.

A kulacs tetejére szerelt kis zár pedig biztosít annak tekintetében, hogy még csak véletlenül se nyomódhasson meg a táskádban a gomb – így a cseppmentesség duplán is biztosítva van. Az Ashland Chill kulacs tetején egy karabinerrel található, melynek segítségével a kulacsod könnyedén a táskádra vagy övedre akaszthatod.

Az Ashland Chill kulacsod dupla falú acél kivitele – melyek között vákuum van – biztosítja, hogy vized akár 20 órán át hűvös maradjon. Ez az igazi kalandorok Contigója.

További információk

Tömeg 360 g
Méretek 7.3 × 7.3 × 25 cm
Szín

Monaco

Térfogat

590ml

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Ashland Chill dupla falú acél kulacs, 590 ml”

*