Navigation
Account
Sign in / Register
Kosár “Purity üvegkulacs, 590 ml” a kosárba helyezve. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('#main-content').click(function(){ jQuery('.mini-cart').removeClass('active cart-active');}); jQuery('.mini-cart').hover(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('cart-active');}); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 6000);

Autospout Chug BPA-mentes kulacs, 720 ml

Az Autospout Chug a fedél új kialakításának köszönhetően több vizet enged inni rövidebb idő alatt. A palack BPA-mentes rugalmas TRITON® műanyaból készült, a modern külsőnek köszönhetően pedig bátran használható, legyél bármerre. Tökéletes társ utazáshoz, munkába vagy iskolába járáshoz, de még sportoláshoz is. A kulacs fedele a szabadalmaztatott AUTOSPOUT® technológián alapul, mely a kulacs cseppmentességéről biztosít. Részletek »

Ez a termék jelenleg elfogyott és nem rendelhető.

Cikkszám: N/A Kategória:

Az Autospout Chug a Contigo legújabb és legfejlettebb sportkulacsa, melyből a fedél új kialakításának köszönhetően több vizet lehet gyorsabban inni. A palack BPA-mentes, rugalmas TRITON® műanyagból készült, így nem kell attól se félned, hogy kioldódna valamilyen káros anyag az italodba.

A modern külsőnek köszönhetően használd bátran, legyél bármerre. Tökéletes társ utazáshoz, munkába vagy iskolába járáshoz, de még sportoláshoz is. A kulacs fedele a szabadalmaztatott AUTOSPOUT® technológián alapul, mely a kényelmed érdekében biztosít téged a kulacs 100%-ig cseppmentességéről. Mindezt úgy, hogy a kulacs súlya minimális.

Amennyiben érdekelnek a kulaccsal kapcsolatos részletek, mindenképp olvasd el a blogon a születésének történetét.

További információk

Tömeg 250 g
Méretek 9.5 × 9.5 × 26.5 cm
Térfogat

720ml

Szín

Monaco, Scuba, Very Berry

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Autospout Chug BPA-mentes kulacs, 720 ml”

*