Navigation
Account
Sign in / Register

Byron 20 oz dupla falú termosz, 590 ml

A Byron 20oz termoszok a SNAPSEAL™ technológiának köszönhetően akár 6 órán keresztül melegen, vagy 12 órán át hidegen tartják az italodat az igényeidnek megfelelően – legyen szó éppen hideg télről vagy nyári kánikuláról. Részletek »

Elfogyott

Cikkszám: C_1000-0500 Kategória:

Dupla falú vákum és acél kivitelezés: ez a Byron.

A Contigo Byron kifejezetten erős, rozsdamentes acél kivitelű praktikus útitárs, mely segít italodat akár 6 órán át melegen, vagy akár 12 órán át hidegen tartani. Mindez az egyedi szabadalom által védett SNAPSEAL™ technológiának köszönheti, mely praktikussága mellett a legjobb hőtartást biztosítja.

A Byron termékcsalád több méretű termoszokból áll, így biztos megtalálod a számodra megfelelőt, legyen szó akár a 470ml-es, akár az 590ml-es, akár a 720ml-es méretről. A Byron 20oz 590ml folyadékot tart számodra a megfelelő hőmérsékleten, hogy a hosszabb kirándulások esetén se maradj szomjan.

Nyomd meg a gombot felfelé és máris könnyedén egy kézzel használható a termosz. Nyomd lefelé és azonnal cseppmentesen zárhatod. Az egyedi technológia kialakítása 100% cseppmentes ivás élményét nyújtja és kiömlésbiztos zárást biztosít.

További információk

Tömeg 315 g
Méretek 20.5 × 8 × 8 cm
Szín

Black

Térfogat

590ml

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Byron 20 oz dupla falú termosz, 590 ml”

*