Navigation
Account
Sign in / Register
Kosár “Thermal Bottle 40 oz, dupla falú termosz, 1200 ml” a kosárba helyezve. jQuery('.woocommerce-message a').remove(); jQuery('.mini-cart').addClass('active cart-active'); jQuery('#main-content').click(function(){ jQuery('.mini-cart').removeClass('active cart-active');}); jQuery('.mini-cart').hover(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('cart-active');}); setTimeout(function(){jQuery('.cart-active').removeClass('active')}, 6000);

Byron 24 oz, 720 ml-es dupla falú acél termosz

A Byron 24oz termoszok a SNAPSEAL™ technológiának köszönhetően akár 6 órán keresztül melegen, vagy 12 órán át hidegen tartják az italodat az igényeidnek megfelelően – legyen szó éppen hideg télről vagy nyári kánikuláról. Részletek »

Elfogyott

Cikkszám: C_1000-0625 Kategória:

Dupla falú vákum és acél kivitelezés: ez a Byron 24oz.

A Contigo Byron 24oz termosza kifejezetten erős, rozsdamentes acél kivitelű praktikus útitárs, mely segít italodat akár 6 órán át melegen, vagy akár 12 órán át hidegen tartani. Mindez az egyedi szabadalom által védett SNAPSEAL™ technológiának köszönheti, mely praktikussága mellett a legjobb hőtartást biztosítja.

A Byron termékcsalád több méretű termoszokból áll, így biztos megtalálod a számodra megfelelőt, legyen szó akár a 470ml-es, akár az 590ml-es, akár a 720ml-es méretről. A Byron 24oz a maga 720ml-es térfogatával és az egy kézzel való használattal biztos útitárs a hosszabb napokon is.

Nyomd meg a gombot felfelé és máris könnyedén egy kézzel használható a termosz. Nyomd lefelé és azonnal cseppmentesen zárhatod. Az egyedi technológia kialakítása 100% cseppmentes ivás élményét nyújtja és kiömlésbiztos zárást biztosít.

További információk

Tömeg 390 g
Méretek 24.5 × 8 × 8 cm
Szín

Gunmetal

Térfogat

720ml

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Byron 24 oz, 720 ml-es dupla falú acél termosz”

*