Navigation
Account
Sign in / Register

Cortland 720 ml-es BPA-mentes kulacs

Kényelem, praktikum, 100% csepp-, rozsda- és BPA-mentesség. Mindez egy palackba zárva. Ez a Contigo Cortland. Az AUTOPOUT® technológiának köszönhetően pedig akár egy kézzel is kezelhető. Részletek »

Ez a termék jelenleg elfogyott és nem rendelhető.

Cikkszám: N/A Kategória:

Kényelem és praktikum – megalkuvás nélkül

Az új AUTOSEAL® Cortland kulacs kényelmes és praktikus megoldás ha éppen úton vagy. Az AUTOSEAL® technológia gondoskodik a 100% cseppmenetes és szivárgásmentes zárásról. Egy gombnyomásra oldja fel a kulacs zárását, majd a gomb elengedésével egy speciális tömítőfej automatikusan újra cseppmentes zárást biztosít, akár minden egyes korty között.

Véletlenek pedig nincsenek, és hogy ezt biztosítsuk is, egy kiegészítő kis zárat is szereltünk a kulacs tetejére, mellyel könnyen biztosíthatod azt is, nehogy véletlenül megnyomódjon a gomb, és kiömöljön a palack tartalma.

A Cortland kulacs karabinerrel szerelt, hogy könnyedén a táskádra vagy övedre akaszthasd. A palack erős műanyagból készült, szagtalan, rozsda- és 100%-ban BPA-mentes. A könnyed tisztításhoz csak csavard le a tetejét és akár mosogatógépben is moshatod.

További információk

Tömeg 175 g
Méretek 27 × 7.6 × 7.6 cm
Szín

Greyed Jade, Monaco

Térfogat

720ml

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Cortland 720 ml-es BPA-mentes kulacs”

*