Navigation
Account
Sign in / Register

Cortland Infuser BPA-mentes kulacs, 750 ml

Áztasd ki kedvenc gyümölcseidet vagy gyógynövényeidet! A kényelmes ivásról és a cseppmentességről az AUTOSEAL® technológia gondoskodik. Részletek »

Elfogyott

Cikkszám: C_1000-0670 Kategória:

Határozd meg te, hogy milyen ízű és összetételű legyen az italod! Használj Cortland Infuser kulacsot!

A folyamat teljesen egyszerű: csavard le a kulacs alján található kis tárolót, majd töltsd tele az általad kiválasztott összetevőkkel – legyen itt szó gyümölcsdarabkákról vagy akár gyógynövényekről. Csavard vissza a kulacs aljára, majd töltsd fel vízzel. A tárolót és a kulacsot elválasztó szűrőnek köszönhetően a kiázásra berakott gyümölcs nem úszik fel a víz tetejére, így a kényelmes ivás itt is garantált.

A Cortland Infuser kulacs is AUTOSEAL® technológiával készült, aminek köszönhetően garantált a kulacs csepp- és szivárgásmentessége. Csak nyomd meg a gombot, és már ihatsz is; engedd fel, és a tömítőfej már meg is gátolta, hogy az ital kifolyjon a kulacsból.

A Cortland kulacs karabinerrel szerelt, hogy könnyedén a táskádra vagy övedre akaszthasd. A palack erős műanyagból készült, szagtalan, rozsda- és 100%-ban BPA-mentes. A könnyed tisztításhoz csak csavard le a tetejét és akár mosogatógépben is moshatod.

További információk

Tömeg 315 g
Méretek 30.5 × 8.5 × 8.5 cm
Szín

Vibrant Lime

Térfogat

750ml

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Cortland Infuser BPA-mentes kulacs, 750 ml”

*