Navigation
Account
Sign in / Register

Pinnacle 16 oz, dupla kiszerelés, 470 ml

Az elegancia egy magasabb szintje: Contigo Pinnacle 470ml. Dupla falú vákuum szigetelt külső, mely akár 5 órán keresztül melegen és 12 órán keresztül hidegen tartja a kedvenc italod. Részletek »

Elfogyott

Cikkszám: C_1000-0544 Kategória:

Contigo Pinnacle 16oz dupla kiszerelésben: élvezd az elegancia magasabb fokát pároddal együtt

A Pinnacle 470ml-es kiszerelése egy magasabb szintre emeli az elegancia fogalmát. A termosz tökéletes társ a mindennapokban. A dupla falú, egyedi vákuum szigetelt technológiával készülő rozsdamentes acél külsőnek köszönhetően az italod megfelelő hőmérsékleten tartja: az italod forró marad akár 5 órán keresztül is, a hideg italok hőmérsékletét pedig akár 12 órán át garantálja.

A praktikus használatot az automatikus záródása teszi teljessé. Az AUTOSEAL® technológia garantálja a 100% csepp- és szivárgásmentes zárást: csak nyomd le a gombot és bátran kortyolj bele, majd engedd fel, és máris záródik az egyedi tömítés. A biztonsági gombnak köszönhetően pedig táskában is probléma nélkül szállítható akár fekve is.

A termoszod tetejének – a flexibilis nyitásnak köszönhetően – minden részlete könnyen tisztítható, nincsenek elhagyható alkatrészek.

A Contigo Pinnacle 470ml-es termoszai páros kiszerelésben is kaphatóak, matt fekete és bronz színekben. A tökéletes választás, ha pároddal szeretnél még egy dologban megegyezni. 😉

További információk

Tömeg 840 g
Méretek 22 × 8.5 × 17 cm
Szín

Matte bronze&Matte black

Térfogat

470ml

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Pinnacle 16 oz, dupla kiszerelés, 470 ml”

*