Navigation
Account
Sign in / Register

Purity üvegkulacs, 590 ml

8 990Ft 8 490Ft Ingyenes szállítás!

Megérkezett az a kényelem és tisztaság, melyet csak egy üvegpalack adhat. Az új BPA- és műanyag-mentes Purity kulacs üvegből, rozsdamentes acélból és élelmiszeripari szilikonból készült. Részletek »

Készleten

Cikkszám: C_1000-0767 Kategória:

Megérkezett az a kényelem és tisztaság, melyet csak egy üvegpalack adhat. Élvezd a legtisztább forrást és váljon minden korty igazi felfedezéssé! Ez az új Contigo® Purity 590ml-es üvegpalack exkluzív szilikonkivitelbe ágyazva különleges levélmintázattal. Tökéletes választás, ha számítanak a részletek. Az új Purity kulacs teljes mértékben BPA- és műanyag-mentes: üvegből, rozsdamentes acélból és élelmiszeripari szilikonból készült, hogy a megjelenés mellett a felhasznált anyagok is teljes biztonságérzetet adjanak.

A kulacs tetején levő szalag azon túl, hogy segít megelőzni, hogy elhagyd a kulacsod tetejét,  a szállítást is megkönnyíti. Csak tekerd rá a tetőt a kulacsodra, fogd meg a szalagod, és már indulhatsz is. A kulacs széles szájának köszönhetően rövid idő alatt is nagy mennyiségű vizet fogyaszthatsz. Nem kell hosszasan várnod, hogy cseppenként csurogjon a szádba, bátran kortyolj bele a különbségbe! De ha gondolod, jégkockákat is tehetsz az italodba. 😉

További információk

Tömeg 380 g
Méretek 7 × 7 × 25 cm
Térfogat

590ml

Szín

Very Berry

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Purity üvegkulacs, 590 ml”

*