Navigation
Account
Sign in / Register

Teatojás West Loop termoszhoz

6 390Ft 5 590Ft Ingyenes szállítás!

Hogy ne kelljen lemondanod a szórt teákról sem! A West Loop teatojás lehetőséget ad arra, hogy 5-7 gramm szórt (de akár lehet filteres is) teát menet közben ki tudj áztatni, a toknak köszönhetően pedig attól sem kell félned, hogy bármit is eláztatna, miután kivetted. Részletek »

Készleten

Cikkszám: C_1000-0092 Kategória:

Teatojás a tea és a West Loop termoszok szerelmeseinek

Ha ínyenc módon szeretnéd inni a teát, vagy csak egyszerűen a szórt tea szerelmese vagy, akkor a West Loop teatojás az ideális választás a számodra. Bármelyik West Loop termoszba egy pattintással behelyezhető, és ugyanilyen könnyedén el is távolítható – így biztosítva a kényelmes és biztonságos kezelést.

A teatojás része az apró lyukakkal ellátott rozsdamentes acélból készült tojás a tea számára, egy tető, ami biztosítja, hogy a tea ne szóródjon ki, valamint ez rögzíti a tojást a termosz fedelébe a kiázás idejére; továbbá egy elegáns műanyag tok, mely biztosítja, hogy ott és akkor vehessed ki a teából a tojást, amikor a kiázás tökéletes: nem kell félned, hogy eláztatna bármit is. A műanyag tokban a szállítás is könnyen és gondmentesen megoldott.

A teatojás összes része könnyen tisztítható, mosogatógépbe is tehető. Megfelelően működik a szórt és a filteres teákkal is; 5-7 gramm tea tökéletesen elfér benne.

További információk

Tömeg 89 g
Méretek 14.5 × 6.3 × 6.3 cm

Értékelések


Legyen az első, aki értékeli a terméket! “Teatojás West Loop termoszhoz”

*